Rreth Nesh

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours

TRANSPORT UDHETARESH NE LINJEN Tiranë - Athinë - Tiranë​

Bili Tours Pirea

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours ofron transport jo vetëm me autobuzë dhe mikrobuzë por edhe akomodim të pasagjerëve në ambjentet e saj në Pirea- Athinë. 

Nga zyrat tona mund të udhëtoni me tragetet brenda Greqisë  dhe në çdo destinacion të Europës.

Bili Tours Pirea

Video

Fjala e fundit e teknologjisë në transportin e udhëtarëve është shumë pranë jush për t’ju ofruar udhëtimet që keni ëndërruar

PËR NJË EKSPERIENCË TË PAHARRUESHME

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours ofron transport  jo vetëm me autobuzë dhe mikrobuzë por edhe akomodim të  pasagjerëve në ambjentet e saj në Pirea- Athinë. 

Menu

Bili Tours Pirea

Email:
Phone:

Copyright ©2022 Bili Tours Pirea All Rights Reserved – Powered & Development by iHost.al