Na Kontaktoni

Per informacione te tjera mundet te informoheni

ATHINE

Th. Diligianni 19 Metaksourgjio

Perballe Policise Rrugore

Kontakt

Pire

Ethnikis Antistaseos 2 Drapestona

Prane Lidl

Kontakt

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours ofron transport  jo vetëm me autobuzë dhe mikrobuzë por edhe akomodim të  pasagjerëve në ambjentet e saj në Pirea- Athinë. 

Menu

Bili Tours Pirea

Email:

b.kanaci@yahoo.com

Phone:

Komatas Tours

Email:

komatastours.al@gmail.com

Phone:
Web:

Copyright ©2022 Bili Tours Pirea All Rights Reserved – Powered & Development by iHost.al