Tiranë - Athinë - Tiranë

TRANSPORT UDHETARESH

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours ofron transport  jo vetëm me autobuzë dhe mikrobuzë por edhe akomodim të  pasagjerëve në ambjentet e saj në Pirea- Athinë. 

Nga zyrat tona mund të udhëtoni me tragetet brenda Greqisë  dhe në çdo destinacion të Europës.

Ne mengjes: 07:00 dhe 08:30

Mbasdite: 18:30 dhe 20:00

Hotele

Makina me qera

Aviona

Udhëtime

Traget

Aktivitete

Çfarë ofrojmë ne për ju

Cilësi

Cilësia nuk është një veprim, ajo është një nga zakohet tona më të vjetra.

Siguri

Në fund të ditës, qëllimet janë të thjeshta, mbrojtje dhe siguri.

Komfort

Ndihu më komfort duke i ofruar vetes rehatinë e një udhëtimi me Bili Tours Pirea

Linjat Tona

GREQI - SHQIPERI

/Person

SHQIPERI - GREQI

/Person

SHQIPERI - GJERMANI

/Person

TRANSPORT UDHETARESH NE LINJEN Tiranë - Athinë - Tiranë

Bili Tours Pirea

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours ofron transport jo vetëm me autobuzë dhe mikrobuzë por edhe akomodim të pasagjerëve në ambjentet e saj në Pirea- Athinë. 

Nga zyrat tona mund të udhëtoni me tragetet brenda Greqisë  dhe në çdo destinacion të Europës.

Sherbimet tona

Tirane – Athine – Tirane

Udhetime me Autobuz

Piera, Athine, Greqi

Udhetime me Traget

Piera, Athine, Greqi

Udhetime Turistike

Bili Tours Pirea në bashkëpunim me Kamata Tours ofron transport  jo vetëm me autobuzë dhe mikrobuzë por edhe akomodim të  pasagjerëve në ambjentet e saj në Pirea- Athinë. 

Bili Tours Pirea

Email:

b.kanaci@yahoo.com

Phone:
Orari:

Ne mengjes: 07:00 dhe 08:30

Mbasdite: 18:30 dhe 20:00

Komatas Tours

Email:

komatastours.al@gmail.com

Phone:
Web:

Copyright ©2022 Bili Tours Pirea All Rights Reserved – Powered & Development by iHost.al